Regisztrált anyukák száma: 858

Miért érdemes regisztrálnom az Anyatalálka.hu-n?

A regisztráció nem feltétlenül kötelező, abban az esetben, ha csak elolvasni szeretnéd a fórum hozzászólásait vagy az oldalon található érdekességek menüpontban található híreket. Mindemellett a regisztrációval plusz lehetőségek is elérhetővé válnak számodra, mint például az ANYAKERESŐ, ahol a közeledbe élő, regisztrált anyukákra tudsz rákeresni és privát üzenetet küldeni számukra, illetve lehetőséged nyílik HOZZÁSZÓLNI/KÉRDEZNI A FÓRUM TÉMÁIHOZ. A regisztráció csupán néhány másodpercet vesz igénybe, így javasoljuk, hogy éljél vele.

 

Miért nem tudok belépni?

Ennek több oka is lehet. Először ellenőrizd, hogy jól adtad-e meg a felhasználóneved és a jelszavad. Ha igen, lépj kapcsolatba az oldal adminisztrátorával, hogy meggyőződj róla, nem vált-e inaktívvá a fiókod. (FŐMENÜ/KAPCSOLAT menüpont) Az is lehetséges, hogy a weboldal üzemeltetőjénél lépett fel valamilyen konfigurációs hiba, melyet javítani szükséges.

 

Elfelejtettem a jelszavamat!

Semmi pánik! A jelszavad ugyan nem lehet utólag kideríteni, de lehetőséged van új készítésére. Ehhez kattints a BELÉPÉS menüpontra (jobb felső sarok), majd kattints az jelszó mező melletti kérdőjelre. A regisztrációhoz használt e-mail címed megadását követően elküldünk erre a címre egy ellenőrző kódot. Ezt a kódot és a felhasználónevedet megadva lehetőséged válik új jelszó megadására. Kövesd az oldal által kiírt utasításokat és megoldódik a jelszó probléma!

 

Korábban regisztráltam magam, azonban már nem tudok belépni?!

Keresd elő a regisztrációkor kapott e-mailt, ellenőrizd le a felhasználóneved és a jelszavad, majd próbálkozz újra. Lehetséges, hogy az adminisztrátor valamilyen okból kifolyólag inaktiválta, vagy törölte az azonosítód (pl.: fórum szabályzatának megszegése). Ha nem tudsz ilyen okról, akkor lépj kapcsolatba az oldal adminisztrátorával (FŐMENÜ/KAPCSOLAT menüpont). Az is lehetséges, hogy a weboldal üzemeltetőjénél lépett fel valamilyen konfigurációs hiba, melyet javítani szükséges.

 

Regisztráltam, de mégsem tudok belépni!

Először is ellenőrizd le, hogy helyesen adtad-e meg a felhasználóneved és a jelszavad. Ha igen, akkor az is előfordulhat, hogy a regisztrációt követően nem került aktiválásra az új felhasználói fiókod. Ezt vagy egy adminisztrátornak vagy a felhasználónak kell megtennie. A regisztrációnál megadott e-mail címedre kiküldtünk egy levelet, melyben elküldtük neked a felhasználó nevedet, jelszavadat és az aktiváló linket. Amennyiben megkaptad ezt az e-mailt, akkor kövesd az utasításait, ha nem, lehet, hogy rossz e-mail címet adtál meg, vagy a spamszűrőd kiszűrte. Ha biztos vagy benne, hogy helyes e-mail címet adtál meg, akkor lépj kapcsolatba az oldal adminisztrátorával (FŐMENÜ/KAPCSOLAT menüpont).

 

Hogyan kereshetek a regisztrált anyukák között?

A belépést követően kattints az oldal tetején található menüsorban az ANYAKERESŐ menüpontra. Itt a lakhelyed település nevének beírásával vagy amennyiben már tudod a keresendő tag felhasználónevét, annak beírásával tudsz keresni.

 

Hogyan tudom megváltoztatni a Profil beállításaimat?

Amennyiben regisztrált felhasználó vagy, minden beállításod az adatbázisban kerül tárolásra. Ezek megváltoztatására lehetőséged nyílik a belépést követően, a PROFIL menüpontra kattintva. (Az oldal tetején található a KIJELENTKEZÉS gomb mellett.) Itt megváltoztathatod az összes beállításodat. Megadhatsz akár új jelszót, beállíthatsz az eddigitől eltérő tevékenységi kört vagy akár a regisztrációhoz használt e-mail címedet is módosíthatod.

 

Hogyan tölthetek fel profilképet vagy változtathatom meg a régit?

Jelentkezz be a FÓRUMBA, majd a felhasználóneved feletti menüsorban válaszd a PROFILOM menüpontot. A képernyő jobb oldalán kattints a SZERKESZTÉS opcióra, majd a PROFILKÉP menüpontra. Válaszd ki a képet, majd nyomd meg a MENTÉS gombot!

 

Nem pontos az idő!

Feltehetően az időpontok más időzóna szerint kerülnek megjelenítésre, mint amiben vagy. Ez esetben változtasd meg a PROFIL beállításaidban az időzónád a tartózkodási helyednek megfelelően. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az időzónát – mint a legtöbb más felhasználói beállítást – csak regisztrált felhasználók változtathatják meg. Tehát ha még nem regisztráltál, ez egy jó alakalom, hogy megtedd. Ha biztos vagy benne, hogy helyes időzónát adtál meg, és a nyári időszámítást is jól állítottad be, de az idő még mindig más, akkor a szerver órája pontatlan. Kérjük, értesíts erről egy adminisztrátort.

 

Miért kell bejelentkeznem privát üzenet küldéséhez?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek privát üzenetet a tagoknak a beépített funkció segítségével, ami a PROFILOM/ÜZENETEIM menüpont alatt vagy az ANYAKERESŐN keresztül érhető el a belépést követően.

 

Nem tudok privát üzenetet küldeni!

Ennek három oka lehet: nem regisztráltál, nem vagy belépve vagy az adminisztrátor nem engedélyezte neked, hogy privát üzenetet küldjél. További információért lépj kapcsolatba az oldal adminisztrátorával (FŐMENÜ/KAPCSOLAT menüpont).

 

Folyamatosan kéretlen üzeneteket kapok!

Ha sértegető üzeneteket kapsz valakitől, értesíts az oldal adminisztrátorát, ő ugyanis beállíthatja, hogy az adott felhasználó ne tudjon Neked privát üzenetet küldeni. (FŐMENÜ/KAPCSOLAT menüpont)

 

Hogyan kereshetek a fórumban?

Írd be a keresendő kifejezést közvetlenül a FÓRUM keresőjébe, mely rendelkezésedre áll a fórum kezdőlapján, a jobb szélső fülön.

 

 Hogyan találhatom meg a saját fórum témáimat?

A FÓRUM kezdőlapján férhetsz hozzá a SAJÁT TÉMÁIM menüpontra kattintva.

 

Nem látom a szöveges mező tartalmát a mező mérete miatt!

Ilyen szöveges mezővel a PROFIL/MAGAMRÓL résznél vagy a PRIVÁT ÜZENET írásakor találkozhatsz. Ennek a mezőnek a mérete szabadon állítható. Mindössze annyit kell tenned, hogy az egérrel a mező jobb alsó sarkában lévő ikonra kattintasz (az egér bal gombját folyamatosan lenyomva tartva) és az egeret mozgatva növelheted/csökkentheted a szöveg ablak méretét.

textarea