Regisztrált anyukák száma: 857

1. Ahhoz, hogy az oldal előnyeit ki tudd használni, a regisztrációt követően lépj be az anyatalaka.hu oldalára.

1 belepes

2. A belépés után az oldal tetjén lévő menüsoron megjelenik az ANYAKERESŐ és a PROFILOM menüpont.

 

1 menu

 

3. Az ANYAKERESŐ segítségével, lehetőséged válik a regisztrált felhasználók között kereseni LAKHELY és FELHASZNÁLÓNÉV alapján.

2 anyakereso4. A belépést követően a FÓRUM életében is aktívan részt tudsz venni. Mindamellett, hogy lehetőséged van megosztani véleményedet, hozzászólni a témákhoz, akár új témát is létrehozhatsz néhány kattintással. 

3 forum

5. A PROFILOM menüpont segítségével változtathatsz a regisztrációkor megadott adataidon. Itt módosíthatod azt is, hogy mit lásson az adatlapodon a többi regisztrált felhasználó az ANYAKERESŐ használata során. (pl.: preferált szabaidős tevékenység, stb.)

4 profil

6. A PROFILOM menüponton belül elérheted saját postafiókodat (ÜZENETEIM menüpont), ahol lehetőséged van a regisztrált felhasználóknak privát üzenetet írni vagy a Tőlük kapott üzeneteket elolvasni. A privát üzenet küldő rendszer elérhető az ANYAKERESŐN és a FÓRUMON keresztül is.

5 privatuzi 

Amennyiben az oldal használatával kapcsolatban bármilyen kérdése vagy észrevételed felmerül, írd meg nekünk a FŐOLDAL/KAPCSOLAT menüpontban.