Regisztrált anyukák száma: 857

Weboldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, az oldalon hozzáférhető tartalom hiteleségéért, megbízhatóságáért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért az anyatalalka.hu nem felel.

 

Az oldalon közzétett információkat igyekszünk ellenőrizni, szűrni, azonban a teljes ellenőrzést nem tudjuk garantálni, ezért a közzétett információkért felelősséget nem tudunk vállalni, azok bármilyen következményeiért az anyatalalka.hu semmilyen felelősséget nem vállal.

 

A honlapon elhelyezett képek, filmek, beszámolók, stb. többsége saját tulajdon, vagy a tagok töltötték fel. A lap többi anyaga az internet szabadon elérhető oldalairól származik. Ha mégis saját anyagot fedeznél fel és ezt jogilag bizonyítani is tudod, akkor azt eltávolítjuk az oldalról.

 

Az oldal számos olyan linket tartalmaz, amely más szolgáltatók oldalaira vezetnek. Ezen szolgáltatók tartalmáért az anyatalalka.hu nem vállal felelősséget.

 

Amennyiben jelen nyilatkozatot az anyatalalka.hu módosítja, a változásokat az oldalon feltünteti, és látogatóinak figyelmét felhívja.

 

Ha bármilyen kérdésed, észrevételed, ötleted van, akkor a kapcsolat menüponton keresztül írd meg nekünk.