Regisztrált anyukák száma: 858

judit

Kedves Anyuka!

Köszönöm, hogy meglátogattad az oldalunkat. Miről is szól az anyatalálka? RÓLAD. :)

 

Veresné Józsa Judit vagyok, Békéscsabán élek férjemmel és 1 éves kislányunkkal, Hannával. Házasságkötésünk után pár hónappal bekopogtatott hozzánk a gólya, aminek nagyon örültünk. Hamar táppénzre kerültem 2014. január végén és egyszer csak itt maradtam a nagy csendben, a lakásban. Nagyon fura volt, mert mindig emberek között dolgoztam imádok pörögni, társaságban lenni. Amikor elment a férjem dolgozni és kattant a zár már azt vártam, hogy mikor jön vissza. J

 

Én nagyon szerencsésnek érzem magam, mert nekem a családom itt él a közelben. Nővérem és sógornőm is akkor volt terhes mikor Én, így mindig tudtam valakivel találkozni. Viszont előfordulhat olyan eset is, amikor távol vannak a szülök, a testvérek. Valjuk be, nem mindig egyszerű barátokat szerezni. Ezen az oldalon lehetőséged van megtalálni olyan anyukákat, akik a közeledben laknak, hasonló az érdeklődési körük, egykorúak a gyermekeitek, és szívesen beszélgetnének vagy találkoznának Veled. Így nemcsak Te, de a gyermeked is barátokra találhat.

 

Ingyenes regisztráció keretében, pár adat megadásával lehetőséged nyílik beszélgetni más anyukákkal, fórum témát feldobni, érdekességeket olvasni.